Трендафил Сърмов – Фил

Трендафил Сърмов – Фил

Латиноамерикански Танци

Трендафил Сърмов за по-кратко ме – Фил. Роден през 1981г. в град Бургас, където учи и се занимава с танци.
Завършва национална Спортна Академия „Васил Левски“ със специалност Треньор по спортни танци.

На 10 годинишна възраст го записват в Клуб по спортни танци „Бургас 1975“, където попада в един различен и вълнуващ свят на красота, емоция и много приятели. Тренира 20 години в най-добрия клуб в страната и това му носи много титли: Шампион на България, Вицешампион на България – 4 пъти; носител на купа България – няколко пъти; Носител на ордена Златния пробив (присъжда се за заслуги в спорта от министъра на спорта), достигна до ТОП 50 в света, като участник в няколко Световни и Европейски първенства; участва на World Games – Germany. Участвал в много международни турнири в страната и чужбина, от които e печелил призови места.

Някъде в годините започва и да преподава. В началото се занимава основно с деца – състезателни двойки. Постепенно продължaва и с по-големи двойки, като в определен момент започнва да се занимава и с непрофесионални танцьори – любители.

През 2009г. участва в първият телевизионен танцов формат Dancing Stars. Подобни участия в танцови формати продължават и след това с още няколко издания на Dancing Stars, Vip Dance, Baillando, Music Idol,

Опита, който натрупва, предава ежедневно на всичките си ученици, които проявяват желание да се докоснат до магията наречена танц.

И както е казал Фридрих Ницше: „Трябва да считаме всеки ден, в който не сме танцували поне веднъж, за изгубен.“

Ако не искаш да губиш и твоите дни, Фил те очаква. Не се колебай да си подариш емоция!