Kizomba Workshop с Гери и Едсон

Танцово Студио 29 организира Kizomba Workshop с гост преподаватели Гери и Едсон от Лондон.

Семинара ще се проведе на 29.01 от 18 – 19.30ч. в Танцово Студио 29. Цена: 20лв

За въпроси и записване, може да се обадите на тел.: 0899499061

Едсон и Гери – Kizomba Vibes LONDON

Семинара ще се фокусира върху Kizomba (Angolan )Pasada.

Едсън Монтейро: Роден и отгледан в Гвинея-Бисау, Западна Африка. Танцува от 6-годишна възраст, учител от 14 години.

Гергана Пейчева (Гери) Родена в България. Гергана е много, много страстен учител. Тя е виждала магически трансформации в живота на хората чрез танци. Преподава от 1993г. като специализира в различни стилове: Кизомба, Бачата, Салса и др. Нейната страст са ориенталските танци.

Гвинея-Бисау е една от 5-те палопски страни и произходът на кизомба като общ термин. Различните танци са създадени, за да върнат мъжете и жените към единство в мир, любов и взаимно уважение след трудните времена на колониализма.
Едсон и Гери преподават танци пасада (което означава стъпки), коладера (което означава двойки),  семба (по-бърза версия на пасада базирана на ангола). Тези танци и други имат свой собствен музикален стил. Всички са базирани на инструменти от човешката природа, което дава свободата да изследваме естествено всеки компонент на музиката чрез стъпки на чувства и връзки с нашите партньори. Това наистина е танц за всеки и поради естеството му, нивата на танца се основават на това колко експресивно човек интерпретира музиката.