Често задавани въпроси

Всеки ли може да се научи да танцува?

Всеки, който има желание може да се научи да танцува. Ако имате чувство за ритъм, добра координация и сте упорити със сигурност ще успеете.

При някои това се случва за месеци, а при други след години. Важното е какви усилия полагате в тази насока.

Предизвикайте себе си и се забавлявайте.

Заповядайте!

 

За колко време ще се науча да танцувам?

Това е много индивидуално.

Зависи от желанието, чувството за ритъм, координацията и честотата на посещенията. Ако сте танцували или тренирали нещо друго преди това, ще е по – лесно. Важното е да имате търпение!

Ако никога до сега не сте танцували се изисква време. Ще са ви необходими поне 3 месеца да научите основните неща. След това е необходимо да  подобрите и развиете танцовите си умения и да не спирате да танцувате.

Започнете ли веднъж е добре да подържате форма и да се развивате в тази насока.

Трябва ли да имам партньор за танци?

Не е задължително!

Дори да нямате партньор сте добре дошли. Урока се провежда на ротационен принцип т.е. партньорите се сменят. Това означава, че в даден момент ще изпробвате движенията с някой партньор в залата.

Ако сте с партньор и държите да танцувате само с него – не е проблем.

Танците по двойки са сошъл, което означава, че след като се научите да танцувате рано или късно ще ви се наложи да танцувате и с непознати. Така ще подобрите вашите танцови умения, ще се запознаете с нови хора и не на последно място ще се забавлявате!

 

Нужно ли е предварително записване?

Не е нужно!

Ако идвате за първи път е добре да се обадите по телефона за да се уверите, че няма някаква промяна. След това е добре  да сте 5-10мин. преди съответния час  в студиото за да се подготвите. Часовете започват и приключват на време.

С какви обувки мога да танцувам?

Държим обувките да бъдат чисти. Носете си обувки, които са ви удобни и можете да се движите спокойно. Могат да бъдат като за начало гуменки, маратонки, кецове. Важно е да бъдат съобразени с часа, който искате да посетите.

За часа по Пилатес обувки не ви трябват.

Като напреднете и решите да идвате редовно, може да попитате преподавателя на съответния час от къде и какви обувки да си вземете и да се консултирате с него.

Посещавал съм уроци в друго студио. Кое ниво е подходящо за мен?

Ако часа, който искате да посещавате не е обособен с някакво ниво може да започнете направо в него.

Ако вече имате опит е добре да влезете в средно напреднала група или all levels. След урока преподавателя ще ви насочи кое ниво е подходящо за вас, както и кои са дните и часовете, които може да посещавате.

Мога ли да посещавам индивидуални уроци?

Да, можете! Необходимо е да се уговорите с преподавателя на съответния час за удобно време. В повечето случаи това са дните през седмицата – през деня или събота и неделя.

Индивидуалните уроци се съобразяват с графика на Танцово Студио 29. Те могат да се проведат когато няма групови занимания. За да се ориентирате за заетостта на залата, може да погледнете секция ГРАФИК в сайта ни.

Предварителната уговорка е необходима.

Какви са цените и има ли карти?

Всичко за цената на посещение и картите, които предлагаме, може да намерите тук: ЦЕНИ И КАРТИ