Преподаватели

Иво Авуски

Ivo AvuskiПреподавател: Карате Шорин Рю

Иво Авуски се запознава с бойните изкуства по време на военната си служба в БА. Впоследствие като студент тренира Шао - Лин кунг - фу в продължение на три години при  потомствения майстор от Китай -  Ли Я Дзюн. След отпътуването на майстор Ли за Китай,  преминава към карате стил Годжу- рю за период от шест години. От 2005 г. до

Прочети още: Иво Авуски

Цвети Янева

Преподавател: Пилатес

Знимава се с аеробни спортове от `92 година, а от`95 е инструктор по аеробика и каланетика, степ аеробика. Сертификатите за Пилатес и Тае Бо е придобила в "Дани спорт"- София.От 2004 е инструктор по фитнес, пилатес и тае бо.

Прочети още: Цвети Янева

Гергана Попова

Geri YogaПреподавател: Йога

Гергана Попова занимаваща се с йога от 2005. По време на нейнoтo следване в град Варна за първи път опитва йога под формата на  fat-burning yoga. В Бургас дълги години  практикува йога в клуб Хридая с преподавател Люба Шулева- Комитова,като  участва в йога фестивали и състезание като представител на йога клуба.  

Прочети още: Гергана Попова

София Проданова

sofiaПреподавател: Йога

Казвам се София Кирилова Проданова, на 32 години съм. Запознавам се с Йога през 1999г. и така тя става част от моето ежедневие, като ми помага да съм по устойчива към житейските промени, по уверена и хармонична личност.

Прочети още: София Проданова

Владимир Грудев

vladoПреподавател: Салса, Бачата, Кизомба,Ча Ча, Хип Хоп

Основател и преподавател в Танцово Студио 29. Преподава салса, бачата, кизомба и хип хоп.

Завършва „Балетна педагогика” в АМТИИ гр. Пловдив.

Танцьор на свободна практика. Участва в спектакли на балета на Бургаска Опера сред които: „Ромео и Жулиета”,  „Болеро”, „Копелия” и мн.др

Прочети още: Владимир Грудев

Роси Кавръкова

rosiПреподавател: Народни Танци

Роси Кавръкова- хореограф, завършила ИМХК София. Професионален танцьорски стаж в "Тракийски ансамбъл" Ямбол- 5 години и в ПФА "Странджа" Бургас 23 години. Ръководител на танцов състав "Тракийче" при СОУ "Христо Ботев" град Айтос от 13 години и от 3 години ръководител на танцов клуб "Генгер" град Айтос.

Лили Боева

liliПреподавател: Хип Хоп

Аз съм Лили Боева. Занимавам се от дете със спортни дейности и танци. Занимавах се с лека атлетика години, след което се прехвърлих в карате киокушин кай, където станах 4-та на Републиканско Първенство. Непосредствено след състезанието нещо ме привлече да сменя попрището и да опитам с танци.

Прочети още: Лили Боева

Мария Аврамова

maria avramovaПреподавател:  Зумба

Мария Аврамова е първият лицензиран инструктор по Зумба в Бургас и член на международната мрежа за Зумба инструктори /ZIN Member / с квалификация Basic 1 , Basic 2 , ZumbAtomic /Зумба за Деца/ и Zumba Toning /Зумба с тежести/.

Прочети още: Мария Аврамова

Диана Николова

didiПреподавател: Салса, Ча-Ча

Основател и преподавател в Танцово студио 29.

Открива магията на салсата в края на 2005 г, благодарение на Владимир Грудев, който е неин преподавател по това време , а по късно и партньор.

Прочети още: Диана Николова

Гергана Найденова

gergana najdenovaПреподавател:  Зумба

Гергана  Найденова. На 7 годишна възраст открива най-голямата си страст в живота – RnB музиката и танци.

От 2002 година се занимава с Тае бо.

Прочети още: Гергана Найденова

Пламена Зайкова

plamena 01Преподавател: Бачата, Кизомба

Завършва спортно училище със специалност акробатика. Своята артистична кариера започва като цирков артист в Цирк "David Orfei"-Италия. Там работи като акробат на коне и слон, и също така участва в различни циркови номера.

Прочети още: Пламена Зайкова

Таня Шахова

taniaПреподавател: Ориенталски Танци

Таня Шахова преоткрива детската си любов към танците преди 6г и започва да изучава задълбочено различни стилове при български и чуждестранни инструктори . Има многобройни изяви на сцена с групи по салса , танго , народни и ориенталски танци. 

Прочети още: Таня Шахова

Записване за събития/новини