Преподаватели

Иво Авуски

Ivo AvuskiПреподавател: Карате Шорин Рю

Сенсей Иво Авуски - 2 дан

Сенсей Авуски - повече от 20 години със стаж в бойните изкуства, от които над 10 години като инструктор към „Ямашита Будо организация - България“ под ръководството на сенсей Левон Пакосян – 7 дан (Пловдив) и сенсей Тадаши Ямашита – 10 дан (САЩ).

Прочети още: Иво Авуски

Роси Кавръкова

rosiПреподавател: Народни Танци

Роси Кавръкова- хореограф, завършила ИМХК София. Професионален танцьорски стаж в "Тракийски ансамбъл" Ямбол- 5 години и в ПФА "Странджа" Бургас 23 години. Ръководител на танцов състав "Тракийче" при СОУ "Христо Ботев" град Айтос от 13 години и от 3 години ръководител на танцов клуб "Генгер" град Айтос.

.

Владимир Грудев

vladoПреподавател: Салса, Бачата, Кизомба,Ча Ча, Хип Хоп

Основател и преподавател в Танцово Студио 29. Преподава салса, бачата, кизомба и хип хоп.

Завършва „Балетна педагогика” в АМТИИ гр. Пловдив.

Танцьор на свободна практика. Участва в спектакли на балета на Бургаска Опера сред които: „Ромео и Жулиета”,  „Болеро”, „Копелия” и мн.др

.

Прочети още: Владимир Грудев

Мария Аврамова

maria avramovaПреподавател:  Зумба

Мария Аврамова е първият лицензиран инструктор по Зумба в Бургас и член на международната мрежа за Зумба инструктори /ZIN Member / с квалификация Basic 1 , Basic 2 , ZumbAtomic /Зумба за Деца/ и Zumba Toning /Зумба с тежести/.

.

Прочети още: Мария Аврамова

Диана Николова

didiПреподавател: Салса, Бачата, Кизомба, Пилатес, Lady Style

Основател и преподавател в Танцово студио 29.

Открива магията на салсата в края на 2005 г, благодарение на Владимир Грудев, който е неин преподавател по това време , а по късно и партньор.

.

Прочети още: Диана Николова

Записване за събития/новини